Het Louvre (door Mo)
Vandaag gingen we naar het Louvre. De binnenplaats met de Pyramide en de fonteinen was prachtig.We deden er een uur over om naar binnen te komen, omdat we alles daar buiten vanuit elke hoek op de foto wilden zetten. Het stikte er van de mensen en ze liepen telkens door het beeld heen. Erg irritant! Zo zelfs dat ik (moi, die vroeg opstaan haat) voorstelde omvoor dag en dauw terug te komen, nog voordat het museum open gaat, om zo wat pics te nemen zonder dat er hordes mensen inbeeld staan.
Nou we gaan het zien, of we morgenochtend het fut hebben om er om 6;00 uur uit te gaan.

Binnen was het pas echt erg. Heel veel mensen en dat was bij de Venus de Milo erg irritant omdat iedereen voor het beeld ging staan en elke ouder met baby ook ervoor op de picture moest. Nee dan de Mona Lisa, daar hadden ze een drang hek ding voor gezet. Je kon er amper bij komen, maar als je je dan naar voren geworsteld had, dan kon je haar in ieder geval goed zien.
foto van JaRo:

Ik heb het gefilmd. Klik op deze link of kijk ff in het video gedeelte. Of misschien krijgen jullie daar ook een mailtje van.
Oh ja en ik kreeg ineens last van een voeten fetish. Dat komt omdat die Romeinse beelden van die mooie voeten hebben.

en deze:

Behalve dan dat op bijna elke voet detweede teenlanger is dan degrote teen. Is dat wel esthetisch verantwoord anno nu? Grapje!

Hoi Jaro en Mo,
Hartstikkel leuk hoe we jullie kunnen volgen tijdens vakantie.
Morgen begint de basisschoolvakantie Brabant. Alice is over naar groep 8 met een mooi rapport.
Groetjes en tot horens!
Geniet ze......